Az agar-agar növényi eredetű, természetes zselésítő anyag.
Zselatin újragondolva: Agar-agar
Az állati eredetű zselatint helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek és finom porrá őrölnek. Melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
Összetevők: agar-agar
Felhasználási javaslat: dzsemek, zselés desszertekhez, tortákhoz, hidegtálak készítéséhez, gumicukor helyettesítéséhez
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 literes folyadékhoz. (Az agar-agar csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C fok között zselésedik.)
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
720 kJ / 172 kcal |
Zsír |
<0,5 g |
-amelyből telített zsírsavak |
<0,1 g |
Szénhidrát |
<0,5 g |
-amelyből cukrok |
<0,5 g |
Rost |
86 g |
Fehérje |
<0,5 g |
Só |
1,3 g |
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Spanyolország
Nettó tömeg: 100 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.